Balannz +

Ann Maes

Klinisch psychologe

Ann is afgestudeerd in 2009 als klinisch psychologe aan de UGent en heeft ondertussen al bijna 10 jaar ervaring in stressmanagement en het opbouwen van mentale veerkracht. Daarnaast is zij werkzaam als vrijwilliger bij de dienst Dringende Sociale interventie van het Rode Kruis waar zij de mentale veerkracht van mensen in crisissituaties ondersteunt.

Ann is geboeid door de kracht van onze geest en de mind-body connectie en is enthousiast om mensen te ondersteunen om weer in hun kracht te staan.

Bepaalde (vaak onbewuste) gedachtepatroon en overtuigingen die we in het verleden hebben geleerd en onverwerkte emotionele ervaringen kunnen ons hinderen in ons dagelijkse leven en hebben zelfs een negatieve impact op ons lichaam. Ann helpt graag met het bewust worden en loslaten van deze hinderende gedachten en emoties zodat lichaam en geest terug in balans kunnen komen. Binnen het traject kan er ook gewerkt worden naar een goed evenwicht tussen inspanning en kwalitatieve ontspanning. Dit kan worden aangevuld met de verdere uitbouw van mentale veerkracht, wat ons toestaat het hoofd te  bieden aan de uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden in het leven.

De begeleidingen kaderen binnen een holistische visie en worden ingevuld vanuit het cognitief-gedragstherapeutische kader, met bijkomende inzichten uit o.a. Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Mindfulness. Ook technieken zoals hypnose en hartcoherentie worden aangeboden.

Doelgroep

Volwassenen

Stress- en spanningsklachten/ pijn/ ziekte

Gebrek aan zelfvertrouwen, piekeren

...

Praktisch

Tarief: 55 euro; bij sommige ziekenfondsen beperkte terugbetaling.

Contact

Binnenkort online booking mogelijk

0494/239152


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x