Balannz +

Chloë Lazard

Kinderpsychologe

Chloë is een enthousiaste  klinisch –  en schoolpsycholoog (afgestudeerd aan KULeuven). Ze deed ervaring op met kinderen en jongeren die even hun weg niet meer vinden.  Als psycholoog vertrekt Chloë vanuit de eigenheid en de sterktes van het kind of de jongeren en van hieruit gaat ze samen met hen, in een vrije en veilige omgeving, op zoek naar handvaten om zichzelf te (her)ontdekken zodat zij terug in beweging komen. 

Chloë houdt van een uitdaging, zo ging ze acht maanden naar Zuid-Afrika om daar het psychologische veld te verkennen en ervaring op te doen in een multiculturele context.  Hier werd ze geconfronteerd met verschillende problematieken zowel op schoolvlak als op vlak van mentaal welzijn en leerde ze op een erg creatieve en flexibele manier werken. Verder werkte ze met mensen met verslavingsproblematiek en ondersteunde ze leerlingen in scholen. Regelmatig volgt ze ook bijscholing zoals over hoogbegaafdheid, Solution Focust Therapie en Rational Emotive and Cognitive Behavior Theapy. 

Kinderen en jongeren kunnen bij haar terecht voor verschillende moeilijkheden. Ze heeft onder meer affiniteit voor kinderen of jongeren die ondersteuning zoeken voor hoogbegaafdheid, mindset, verslaving en executieve functies (zoals time-management). Afhankelijk van de hulpvraag maakt ze gebruik van gespreks -of speltherapie.

Doelgroep:

Kinderen en jongeren van 5 tot 25 jaar.

Praktisch:

Tarief: 55 euro

Contact Chloë:0472/014063


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x