Balannz +

Diëtiste

"Feed your future self!" of met andere woorden: hanteer een voedingspatroon waar je toekomstige zelf je dankbaar voor zal zijn. Dit is het uitgangspunt van onze visie op voeding. We kunnen geen gezondheid nastreven zonder te rekening te houden met datgene waarmee we ons voeden.

Diëtiste - Voedingsadvies

Een gezond voedingspatroon heeft een grote invloed op je lichaam en geest. Het is ons doel om je op een spontane manier te helpen om gezonde eetgewoontes te ontwikkelen, die je na de begeleiding zelfstandig kunt voortzetten. Een uitstekende manier om duurzame resultaten te bereiken is te luisteren naar je eigen lichaam. Jouw biologische signalen zijn een betere gids dan eender welke opvolging op basis van maten en getallen. 

De juiste fysiologische kennis over wat voeding met je lichaam doet gecombineerd met een open kijk naar de nieuwe inzichten hieromtrent, garandeert op lange termijn een herstel in je relatie met voeding.

Onze diëtiste stippelt graag met jou een haalbaar traject uit.

Sportadvies 

Bij duursporten is het van groot belang dat de verhouding tussen de voedingsstoffen correct zijn afgesteld op je activiteit. Als je bepaalde eetgewoontes (vegetarisch) of allergieën hebt, dan is dit niet steeds gemakkelijk.

We begeleiden je graag om een juist voedingspatroon samen te stellen om je sportprestaties te kunnen volhouden of te verbeteren.

Onze specialist: Xanthe

Instagram

diëtiste


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x