Balannz +

Psychologie

Mind-Body connectie kunnen we met de kennis die er nu is, niet langer scheiden. Onze therapeuten helpen zowel kinderen als volwassenen om zich terug goed te voelen met zowel de talenten als de beperkingen die ze hebben.

Psychologie voor volwassenen

"Ziek worden"; op welke manier dan ook, heeft vaak ingrijpende gevolgen op ons leven. De gekende gang van zaken raakt verstoord en roept moeilijke vragen op zoals: waarom overkomt mij dit? Waarom juist nu? Wat nu? Ik kan niet meer wat ik vroeger kon. Hoe ga ik om met datgene wat ik kwijt ben? ...

Psychologische bijstand helpt om samen sporen te vinden die terug zin geven, samen een evenwicht creëren zodat er terug rust in je systeem ontstaat. Rust van waaruit je terug verder kan.

Onze specialist: Ann Peeters

Psychologie bij kinderen en jongeren

Kinderen hebben op bepaalde momenten nood aan het herontdekken van hun krachten, talenten, eigen identiteit ... Samen met hen en hun omgeving op een speelse manier op zoek gaan naar dit nieuwe evenwicht is de passie van onze kinderpsychologe Marit.

Onze specialist: Marit Tips

Personal Training

Een personal trainer is de steun die je helpt om je je beter te doen voelen, vanbinnen en vanbuiten, om gezonder te zijn, meer te bereiken, effectievere doelen te stellen en vol te houden als je obstakels tegenkomt.

Lees meer

Kinesitherapie

Kinesitherapie is een discipline die zodanig gegroeid is, dat wij als therapeut de persoon als één geheel bekijken, en niet onderverdeeld in spieren en botten. We hebben ons verenigd in een team om zo ook met gespecialiseerde ogen te kijken hoe we patiënten zo goed mogelijk kunnen helpen.

Lees meer

Logopedie

Logopedie kan zowel bij kinderen als bij volwassenen hulp bieden bij leer- of schoolproblemen, ontwikkelingsachterstand, maar ook bv na neurologische problemen bij volwassenen of bij spraakproblemen.

Lees meer

Coaching/ Counseling

In de praktijk bieden we systemisch counseling en gezinscoaching aan om het gezin/ systeem in zijn geheel te benaderen. Elk met een eigen accent.

Lees meer

Voedingsadvies

"Feed your future self!" of met andere woorden: hanteer een voedingspatroon waar je toekomstige zelf je dankbaar voor zal zijn. Dit is het uitgangspunt van onze visie op voeding. We kunnen geen gezondheid nastreven zonder te rekening te houden met datgene waarmee we ons voeden.

Lees meer

Relaxatie therapie

Relaxatie, meditatie, ademhalingsoefeningen, medische hypnose, coaching, cranio- sacraal therapie zijn methodes die we gebruiken om onze veerkracht te verhogen. In het bijzonder bij bv chronische klachten, burnout, hyperventilatie,...

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x