Balannz +

Isaline Feyaerts

Klinisch pscyhologe

Isaline is afgestudeerd aan de KU Leuven als klinisch psychologe voor volwassen en ouderen. Ze volgt momenteel het getuigschrift praktijkgerichte sportpsychologie om ook (top)sporters bij te kunnen staan in hun mentaal welzijn.

Tijdens haar studies ontstond een grote interesse in de samenwerking tussen lichaam en geest. Een gezonde geest in een gezond lichaam is één van haar doelen in de begeleiding van cliënten. Zowel cliënten met primaire gezondheidsklachten, als cliënten bij wie stress en spanning zich lichamelijk uiten kunnen bij haar terecht. Isaline werkt daarnaast ook graag met cliënten die hun weg opnieuw proberen vinden na een moeilijkere periode (zoals een burn-out of ziekte) of moeilijk kunnen omgaan met hun gedachten en/of gevoelens.

Doelgroep

Chronische pijn

Gezondheidsklachten met lichamelijke klachten

Moeilijk kunnen omgaan met gedachten en gevoelens

Sporters en hun mentaal welbevinden

Tarieven

Consultatie: 60 euro

Contact 

Telnr: 0471/737743

Isalinefeyaerts.psycholoog@outlook.com

Vind een therapeut

Loopbaanbegeleiding

Omwille van een samenwerking met loopbaancentrum ‘Kurago’, is het mogelijk om bij Isaline loopbaanbegeleiding te volgen. Een gelijkaardig traject kan ook gevolgd worden voor studiekeuzebegeleiding.

Een loopbaantraject kan opgestart worden bij verschillende loopbaanvragen waarop u vastloopt, zoals meer balans privé-werk, job matching, meer energie of voldoening krijgen uit je job, omgaan met stress, doorgroeimogelijkheden binnen je job, re-integratie na ziekte, sollicitatietraining, etc. …

Het loopbaantraject volgt een loopbaanmodel dat gebaseerd is op een wetenschappelijk onderbouwd kader. Dit gaat ervanuit dat een job waarin jij je goed voelt, aan 3 belangrijke pijlers moet voldoen. Dit zijn je waarden, je energiegevers en je kwaliteiten. In het loopbaantraject worden deze in kaart gebracht door een combinatie van gesprekken en wetenschappelijke, psychologische testen.

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques: 11,50/sessie

Omwille van de samenwerking met erkend loopbaancentrum (Kurago) kan er voor het loopbaantraject beroep gedaan worden op de VDAB loopbaancheques. Hierdoor kan je voor maar 11,50 per uur 7 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Indien je in aanmerking komt voor loopbaancheques (dat kan je checken via deze link: https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/wie) wordt er een gratis eerste kennismakingsgesprek aangeboden.

Je kan Isaline contacteren voor een eerste en vrijblijvende afspraak via isalinefeyaerts.psycholoog@outlook.com.


Indien je niet in aanmerking komt voor VDAB loopbancheques

Indien je geen recht hebt op loopbaancheques (omdat je werkzoekende bent, nog studeert of geen 7 jaar werkervaring hebt) kan je ook bij ons terecht voor loopbaan- of studiekeuzebegeleiding. Een individueel traject wordt dan aangeboden aan het reguliere tarief van een sessie{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x