Balannz +

Jolien Lammens

Jolien is klinisch psychologe en gepassioneerde yogi, voornamelijk Yin yoga. Haar interesses gaan uit naar de body-mind connectie. Dit op verschillende vlakken: hoe werkt je huidige levensstijl in op je gemoed, maar ook op je lichaam? Zijn er bepaalde patronen waarin je vast komt te zitten? Hoe kan je hiermee omgaan aan de hand van yoga, meditatie, reflectie, gezonde levensstijl?

Vaak zijn we de verbinding tussen lichaam, geest en ziel kwijt en hebben we het gevoel verloren te zijn of geleefd te worden. Wanneer je langdurige stress ervaart of niet lekker in je vel zit, kunnen yogaposes je laten voelen wat er binnenin speelt. Ze helpen je om te openen in plaats van te verkrampen of onderdrukken en zachtjes weer ruimte te maken voor herstel.

Tevens biedt Jolien therapeutische yoga aan.Deze therapie werkt aanvullend en ondersteunend in ieder zijn eigen herstelproces, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Samen trachten we de verbinding tussen lichaam, geest en ziel te versterken.

Yogatherapie begint met het inzichtelijk krijgen waar de disbalans zit en wat de lichamelijk en mentale situatie zijn op het moment. Wanneer dit duidelijk is wordt er een sessie op maat aangeboden om aan de slag te gaan d.m.v. yogaposes : stretchende en/of spierversterkende oefeningen, ademhaling, meditatie en mindfulness.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x