Balannz +

Marit Tips

Kinderpsychologe

Marit is master in de klinische psychologie voor kinderen en jongeren. Ze is afgestudeerd aan de KULeuven. Haar liefde voor kinderen en de vele verhalen in hun rugzak overtuigde haar om deze afstudeerrichting te kiezen. Het doorzettingsvermogen en de veerkracht waarmee kinderen de wereld aanstaren boeien haar enorm. 

Momenteel volgt Marit een postgraduaatsopleiding tot psychotherapeut in de cliëntgerichte therapie. Dit betekent dat ze ervan uitgaat dat kinderen en jongeren de kracht in zichzelf hebben om hun eigen weg terug te vinden. Daarbij focust ze op het geheel van de persoon met zijn emoties, gedachten en gedragingen in relatie tot zijn omgeving en levensgebeurtenissen. Aansluitend bij het verhaal van de cliënt zoekt Marit mee naar wat er nodig is om bepaalde bezorgdheden te verduidelijken en een plaats te geven. Zo helpt ze de cliënt en zijn systeem de weg terug te vinden.

Tevens is Marit vrijwilligster bij HSPVlaanderen, waar ze hoogsensitieve kinderen begeleidt in hun zoektocht om in deze maatschappij mee te kunnen.  Een veilige plek aanbieden aan kinderen en jongeren om hun eigen talenten en krachten te (her)ontdekken is het uitgangspunt van Marits manier van werken.

Doelgroep:

Kinderen en jongeren vanaf 0 jaar tot 25 jaar.

Praktisch:

Tarief: 60 euro

Contact Marit: 0456 15 49 03

ontdek

psychologe


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x