Balannz +

Bridget Brady

Bridget is Personal Trainer, Loopcoach, Sportverzorger en Sportmasseur. Daarnaast is ze ook een gepassioneerde trail- en ultraloopster. En Ierse van geboorte ;)

Bridget is als personal coach een aantal jaren actief geweest in Malaga, Spanje en nu de laatste jaren hier in België. Hierbij werkte ze zowel met beginners als atleten en zowel met gezonde mensen of mensen die terugkomen na een blessure of mensen die de eerste stappen in sport willen zetten.

Als loopcoach heeft Bridget erg veel ervaring binnen het lopen van stratenlopen, traillopen in de Ardennen, Dolomieten en Alpen als ultralopen in binnen- en buitenland (van 100 tot 250km). Ze begeleidt zowel start-to-runners als meer doorwinterde lopers op zoek naar een betere 10km, marathontijd of ultra. Daarbij ligt de aandacht op zowel de fysieke training, als de mentale voorbereiding van de doelen.

Bridget geeft training in groep, maar ook individueel. Small group training is eveneens mogelijk. Dit is afhankelijk van de gekozen doelen die je wil bereiken.

Praktisch:

Tarief: 

Individueel: Steeds op maat gemaakt, afhankelijk van het aantal keren en de tijdsduur wordt er voor jou een voorstel uitgewerkt. Je kan meer informatie vragen op info@balannzplus.be of bridget@balannzplus.be

Small group training: Je kan met jouw eigen groepje een training organiseren, meer info op bridget@balannzplus.be

Georganiseerde groepslessen: 125 euro voor 10 beurten; 6 maanden geldig ( mogelijkheid tot                                                                                overdragen naar andere groepsles)

 Loopanalyse: 90 euro

 Massages: 65 euro per uur en en 90 euro voor 1,5 uur.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x