Balannz +

Groepslessen

Balannz+ Studio

Iedereen aan het bewegen! Met respect voor ieders droom, doel en beperking ...

Kort en bondig onze droom.

We zijn trots om onze Balannz+ studio voor te stellen als deel van de praktijk. Uniek is dat de multidisciplinaire samenwerking doorsijpelt tot in de groepssessies en dat de link met een therapeut, indien nodig, snel gemaakt kan worden. 

Jong of oud, beginnend of gevorderd, iedereen welkom! 

Meer info of inschrijven op studio@balannzplus.be

Indien je wenst, kan je steeds een proefles volgen. Gelieve deze via de link hieronder te boeken, en als 'reden' proefles bij te vermelden.


Small group training

Functional circuit training: 

Combinatie van cardiovasculaire training (uithouding voor hart en longen), functionele krachttraining, stabiliteits- en core- oefeningen, flexibiliteit en krachtoefeningen in een intense en aanmoedigende sfeer. 

Ontstressen op het einde van je dag en gewicht te verliezen op een leuke manier.

Praktisch

Zie onze agenda voor de up-to-date uren

Tarief: 125 euro voor 10 beurten

max. 10  personen

Onze specialist: Bridget Brady

Pilates

In de Pilates lessen werken we vooral aan core stability (buikspieren en rugspieren), een correcte stability en algemene flexibiliteit. De lessen zullen vooral aandacht bieden aan de balans tussen een gezond en sterk lichaam. Elke les leggen we de nadruk op 1 van de 6 bouwstenen van classical pilates: ademhaling, concentratie, center, controle, precisie of flow. Zo hebben we een duidelijke focus en bouwen we consequent op naar een fit lichaam waarin al deze elementen natuurlijk samenwerken.

In Pilates wordt er tevens sterk gewerkt op bekkenbodemspieren. Bij problemen of vragen kan er hier steeds beroep gedaan worden op de bekkenbodemspecialist Ann.

Praktisch:

Pilates gaat door op zondagvoormiddag, ofwel om 9 uur, beginners, ofwel om 10uur, gevorderden

Maandag avond van 20.15u tot 21.15u wordt er een open level les georganiseerd, het niveau wordt aangepast naargelang de deelnemers.

10 beurten kaart is 125 euro en is 13 lesweken geldig

Het is raadzaam om binnen 1 reeks, niet te veel lessen over te slaan.

Onze specialist: Marjolein Hendrickx

Typ10

Vanaf 9 jaar kunnen kinderen op een speelse manier leren blind typen. Dit is ook toegankelijk voor kinderen met leer- en/ of ontwikkelingsproblemen.

Praktisch:

Bij interesse stuur een mailtje, dit wordt op regelmatige basis aangeboden

Prijs: 220 euro

Meer info op catherine@balannzplus.beOnze specialist: Catherine Smeets en Caroline Buys

Small group training op maat

Je kan zelf een groepje samenstellen om bepaalde doelen te halen. Deze doelen kunnen jullie zelf bepalen, en hier zal Bridget rond werken met een groepsenergie die je stimuleert, maar met de kleinschaligheid die de begeleiding perfectioneert.

Onze specialist: Bridget Brady

Yoga

Yogirya

Een Yogirya® les betekent dat je traint op balans, flexibiliteit en coördinatie. Er zitten elementen in van Power Yoga en Yin Yoga. Dit wordt afgewisseld met het trainen van kracht-uithoudingsvermogen en snelheid tijdens de Tabata’s, met als afsluiting een stukje Mindfulness.

Voor deze groepsles is een basisconditie wel een vereiste.

Praktisch

Op maandag avond van 19uur tot 20.15uur

Voor 10 beurten betaal je 125 euro.

Onze specialist: Bart Marsé

Yin Yoga

Bij Yinyoga kan je terecht als je nood hebt aan een relatief rustige les. De focus ligt hier op tijd nemen voor je lichaam door diep en lang te stretchen. In Yin yoga worden houdingen langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Door merendeels zittende en liggende houdingen voor een langere periode aan te houden, worden de gewrichten en het bindweefsel gestretcht. Yin yoga is dan ook dé manier om bindweefsel en gewrichten te herstellen en versterken.

Praktisch:

Yin yoga zal op donderdagavond georganiseerd worden om 19uur en een tweede les om 20.15u

Tarief: 10 beurten voor 125 euro, deze is 13 lesweken geldig

Onze specialist: Jolien


Kinderyoga

Een avontuur wacht op je! We voelen ons vrij als een vogel! Ons lichaam wordt soepeler! Ons evenwicht en concentratie trainen we. We leren wie we zijn, wat we kunnen en wat we willen. We spelen met ademhaling, visualisatie, beweging en spel... Kinderyoga is gewoon super leuk om te doen!

Praktisch:

De kinderyoga gaat door op vrijdag na het school om 15.15u en duurt tot 16 u. 

Tarief: 40 euro voor 5 beurten.

Onze specialist: Els Mottoulstart to move

Start to move

Een low-impact les speciaal voor zij die wensen fit te worden na bv lange inactiviteit. Deze training bestaat uit oefeningen voor hart en longen die je uithouding voor de dagelijkse activiteiten verbeteren. Dit wordt aangevuld met een mix van aangepaste krachttraining voor sterke gewrichten. Tevens worden er relaxerende oefeningen voor je mobiliteit en flexibiliteit in verwerkt.

Praktisch:

Woensdag en vrijdag van 17.00 tot 17.30u

20 keer een half uur voor 120 euro

vanaf 5 februari

Onze specialist: Bridget Brady

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x