Balannz +

Lode Lemmelijn

Kinesitherapeut/ Personal Trainer

Lode studeerde in 2022 af als kinesitherapeut. Aangezien hij zelf zeer sportief is, koos hij voor de afstudeerrichting sport.

Hij verdiept zich meer en meer in manuele therapie. Je mag je verwachten aan een actief traject in combinatie met manuele therapie, afgestemd op jouw individuele noden. Hij hanteert een holistische aanpak, waar niet enkel en alleen naar het lichaam gekeken wordt, maar naar het volledige probleem. De behandeling wordt altijd op uw maat en uw tempo gemaakt.

Hiernaast is Lode ook mede door zijn eigen sportieve ervaringen werkzaam als personal trainer. Dit kan gaan van personen die willen starten met bewegen, maar ook doorwinterde sporters die hun persoonlijke records willen verbeteren.

Lode werkt volgens een gepolariseerd trainingsprotocol met de nieuwste inzichten wat betreft trainingsleer, zodat u het meest uit uw lichaam kunt halen. Dit kan via individuele sessies zijn, of door het opstellen van maandelijkse trainingsschema's. 

Lode geeft ook de groepsles 'fysio meets pilates' op maandagavond om 20.15u.

Deze les legt de nadruk op de connectie tussen het lichaam en het autonomen zenuwstelstel met een extra focus op core stability.

Ideaal voor personen met lage rug-problematiek of personen die terug willen beginnen met bewegen!

Doelgroep

Sportblessures

Post- en préoperatief

Sportieve doelen behalen

Cardio- respiratoire aandoeningen

Tarief:

Lode is geconventioneerd.

Hij hanteert de tarieven volgens het RIZIV

Personal training: contacteer voor meer informatie

Contact:

Tel: 0472065798

Mail: lodelemmelijn@icloud.com

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x