Balannz +

Lies Mahy

Yoga docente Lies

Lies is een ervaren, full time en gecertificeerde yogadocente. Na 10 jaar werken als professioneel danseres en dansdocente, volgt ze in 2014 haar eerste yogaopleiding en begint ze in 2015 les te geven. Daarna blijft ze zich bijscholen in binnen- en buitenland.

Voor Lies is yoga een fantastische manier om, door beweging en filosofie, te vertragen en verwonderen, meer te leren over onszelf en de wereld, hopelijk betekenis te vinden in het leven an sich – zelfs al zullen we het misschien nooit helemaal begrijpen – en om zo meer begrijpend en medelevend te worden. Voor Lies verbindt yoga de concrete materie van onze lichamen met het zoeken naar antwoorden op de fundamentele levensvragen, filosofie genoemd. Wie zijn we? Waar komen we vandaan? Waarom zijn we hier? En hoe kunnen we het beste naar ons volle potentieel leven?

Lies zal je een veilige ruimte zal bieden met veel vrijheid om binnen de grenzen van jouw mogelijkheden te werken. Ze houdt ervan om zowel met het gestructureerde van de bekende yogahoudingen te werken als je aan te moedigen om je buiten de veiligheid van die structuur te wagen. Want het is wanneer je echt leert ownership te nemen en je niet alleen laat leiden door wat je wordt verteld, dat je ontdekt wat klopt voor jou.

Gentle flow

Verwacht je in de gentle flow les aan een zachte maar dynamische vorm van yoga. Elke les is weer een beetje anders en bestaat uit staande, zittende en liggende houdingen die zowel op kracht als lenigheid werken. Je beweegt op het ritme van je (eigen) ademhaling waardoor je een gevoel van flow ervaart. Die flow zit niet alleen in het tempo van de bewegingen, maar ook in de focus uit je hoofd en in je lijf brengen: elke les leer je meer vertrouwen op de intelligentie van je eigen lichaam en zo op je intuïtie.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x