Balannz +

Geert Vancoppenolle

yoga docent en mindfulness/heartfulness trainer

Geert, geboren in 1964, is een ervaren en gecertificeerd yoga docent (2015), mindfulness (2017) & heartfulness (2022) trainer en stress & burn-out coach (2019).

In 2010 startte hij zijn 5-jarige opleiding tot yoga docent, erkend door de Yoga Federatie en de Europese Yoga Unie. Sedert 2015 geeft hij professioneel yoga en meditatie.

In 2017 heeft hij ook de opleiding tot erkend mindfulness trainer (MBSR, MBCT) bij het Instituut voor Aandacht en Mindfulness volbracht. In 2022 heeft hij ook de opleiding tot heartfulness trainer (MBCL) gevolgd bij SeeTrue (Nederland)

Sedert 2019 is hij ook erkend stress- en burn-out coach, opgeleid in de HRD Academy.

In 2021 bracht hij zijn eerste boek uit: “Life sucks. Why?”, met ondertitel “The Buddhist view on why we experience life as unsatisfactory”. Het boek is opgenomen in de lijst Mindfulness & MBCT Key Resources of the Oxford Mindfulness Centre van de Oxford University.

Als yoga- en mindfulness docent wil hij je graag dichter bij jezelf brengen, bij wie je in wezen bent, zodat je van daaruit, binnen je grenzen, je pad kan gaan naar je levensdoel, met je waarden als kompas.


Geert organiseert in de praktijk

Zachte Yoga

Relaxatie in groep

Mindfulness in groep

Heartfulness in groep{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x