Balannz +

Marjolein van Geyt

Marjolein van Geyt

Voedingsconsulente

Aanvullend op haar studie voeding volgde ze de opleiding Mental Coach. Twee opleidingen die hand in hand lopen met elkaar; “Fysieke en mentale gezondheid zijn onlosmakend verbonden met elkaar. Tijdens mijn opleiding kwam ik er al snel achter dat alleen het geven van voedingsadviezen niet voor iedereen werkt. We eten immers om zoveel meer redenen dan alleen honger, vele mensen ervaren een complexe band of een constante strijd met eten. Het is dan ook belangrijk om hier stapsgewijs en doelgericht te werken om de relatie met voeding te herstellen.“

Met de combinatie van mental coaching en voedingconsulente wil ze samen met patiënten het beste uit zichzelf halen.

Ondertussen heeft ze verschillende bijscholingen gevolgd over voeding bij kinderen, voeding bij zwangerschap en voeding bij eetstoornissen.

“Een goede relatie met voeding wordt gevormd in de kindertijd, daarom help ik graag met het vinden van het ideale persoonlijke voedingspatroon bij kinderen. Ik ga mee opzoek naar een nieuw gevarieerd eetpatroon tijdens de pre- en postnatale fase van de zwangere vrouw en betere voedingsrelatie bij patiënten met een eetstoornis en eetproblemen.

Samen bekijken we je verwachtingen en stippelen we op jouw tempo een plan uit, wat we waar nodig altijd kunnen bijsturen.”

 

Doelgroep

Algemeen gezonde voeding

Eetstoornissen (anorexia, boulimia, eetbuistoornis, ...)

Emotioneel eten

Mindful Eating/ intuitief eten

Voeding bij zwangerschap

Tarieven

1e consult (1u): €60

Opvolgconsult (30-45min): €30

 Contact

Marjoleinvang@hotmail.com

0475617367


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x