Balannz +

Saskia Mertens

Saskia is systeemtherapeute, waardoor steeds de brede context van mensen benaderd wordt. De wisselwerking tussen mensen en hun omgeving heeft een invloed op hun gedrag, emoties en de gehele persoonlijkheidsvorming.

Daarnaast heeft Saskia de basisopleiding ACT therapie afgerond. Vanuit de zoektocht naar onze waarden, gaan we ons leven invullen op een manier die meer bij ons past, los van sociale en maatschappelijke druk. We nemen een aantal hindernissen om ons leven stap voor stap meer in functie van onze waarden te leiden. We gaan ook meer ons lichaam en onze gevoelens centraal stellen.

Burn-out is hierin een thema dat haar nauw aan het hart ligt. Een thema waarbij het lichaam ons dwingt om te vertragen en te voelen. 

Tot slot geeft zij ook sociale vaardigheidstrainingen voor kinderen en jongeren alsook workshops rond pesten bij kinderen.

Vanaf 2023 geeft Saskia een nieuw groepsaanbod: 

Groeimindset: Growie en Fixie We worden allemaal geboren met een mooi ontwikkelde groeimindset. Als peuter leren we lopen met vallen en opstaan, geen haar op ons hoofd is bezig met niet-helpende gedachten (ik kan het niet,..). Gewoon leren door te doen, door te oefenen, oefening baart kunst is dan nog onze leuze. Naarmate onze wereld vergroot, staat Fixie om de hoek te gluren. Perfectie en prestatie banen zich (on)bewust een weg naar ons brein en zetten zich daar vast. Zo ontstaat faalangst, een laag zelfbeeld, het gevoel van niet goed genoeg te zijn,… Daarom neem ik graag kleine groepjes kinderen (8-12jaar) mee op reis door makkieland en lefland. We gaan samen op weg om opnieuw gemotiveerd aan de slag te gaan met schoolwerk, hobby’s, vriendschappen,…. We leren Fixie en Growie goed kennen, we onderzoeken onze eigen overtuigingen, we gaan een aantal uitdagingen aan, we leren opnieuw met vallen en opstaan, we gaan samen doorheen de leerkuil en zoeken elk onze eigen tools die ons verder kunnen helpen en we leren denken als een Growie. Voor meer informatie hierover kan je ons een mailtje sturen, of rechtstreeks Saskia contacteren.

Doelgroep:

Volwassenen

Burn-out

Echtscheidingen

sociale vaardigheden voor kinderen

Praktisch:

Tarief:50 euro

Contact:

saskia@balannzplus.be

telnr: 0486/407594

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x