Balannz +

Balannz your life: Obesitas - individueel

Wil je diepgaande blijvende effecten, heb je het best een multidisciplinair team rondom jou, allen met dezelfde doelstelling.

Obesitas is het resultaat van een combinatie van verschillende factoren. Natuurlijk spelen slechte eetgewoontes hierin een belangrijke rol, maar enkel hierop werken, geeft vaak teleurstellende resultaten. 

Indien je blijvend resultaat wenst, is het belangrijk om op verschillende domeinen verandering teweeg te brengen, maar steeds op jouw tempo. Bewegen is een noodzakelijke factor om enerzijds energie te verbranden, maar bewegen heeft ook effect op je mentaal welbevinden, waardoor je meer kracht zult vinden om vol te houden in de stappen die je neemt. Zo heeft ook slaap een belangrijke impact op gewicht. Indien je chronisch slaaptekort hebt, heb je meer kans op overgewicht, maar ook meer kans op chronische pijn.

Overgewicht heeft trouwens een sterke link met chronische pijn, indien dit reeds een element is, waarmee je geconfronteerd wordt, kunnen we je hierin op een zeer professionele manier in begeleiden.

Wens je diepgaande gedragsgewoontes te realiseren, staan we met een team van specialisten ter uwer beschikking, allen met hetzelfde doel voor ogen.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x