Balannz +

Coaching @Katrien

Katrien Vaes maakt je graag wat wegwijs in de verschillende coachingtrajecten die zij aanbiedt...

Relatiecoaching

Vinden jullie het lastig om een manier te vinden om goed te communiceren? Heb je het gevoel dat het moeilijk is om je partner écht te horen of duidelijk te maken wat er in jou omgaat? Voel jij je niet voldoende gehoord of gezien? Zoeken jullie opnieuw een weg naar verbinding? Mis je het plezier dat jullie vroeger hadden? Is er ondertussen zo veel gebeurd dat jullie niet goed weten hoe hier mee om te gaan? Zijn jullie elkaar uit het oog verloren? Willen jullie elkaar terugvinden? Zijn jullie op zoek naar een manier om jullie relatie opnieuw te doen werken? Dan is relatie coaching iets voor jullie! Ik help jullie graag verder om elkaar terug beter te horen, zien én begrijpen.

Relatiecoaching is gericht op relaties in de brede zin van het woord: liefdesrelatie, familierelaties, gezinnen, vriendschapsrelaties …

Gezinscoaching

Hebben jullie vragen rond opvoeding? Is het moeilijk om op één lijn te komen wat de opvoeding van de kinderen betreft? Stelt je kind ongewenst gedrag en zitten jullie met je handen in het haar? Hoe kun je naast ouders ook nog een koppel zijn? Hebben broer en zus altijd ruzie en weten jullie niet meer hoe te reageren? Binnen een gezinscontext krijg je te maken met verschillende uitdagingen. Over deze én andere uitdagingen gaan we graag in gesprek, met jou, je partner én je kinderen.

Individuele coaching

Is zelfzorg een mooie droom op dit moment, maar in werkelijkheid een ver van je bed show? Zit je vast met je emoties? Weet je even niet meer van welk hout pijlen maken? Loop je vast op je werk of privé? Heb je moeite met het uiten van je gevoelens? Loop je aan tegen bepaalde dingen in je leven en weet je niet goed wat? Wil je je terug beter in je vel voelen? Samen kunnen we zoeken naar wat voor jou de beste manier is om met deze uitdagingen om te gaan!

ADHD-coaching

Binnen ADHD coaching richt de coaching zich vooral op jongvolwassenen en volwassenen met ADHD, ouders van kinderen met ADHD of partners van mensen met ADHD.

Heb je een kind met de diagnose ADHD? Vraag je je af hoe het nu verder moet? Hoe kan je je kind ondersteunen in het omgaan met ADHD? Hoe kan je als ouder omgaan met ADHD? Heb je zelf ADHD?

Heb je zelf een diagnose of vermoeden van ADHD? Zoek je handvaten om hiermee om te gaan? Hoe kan je dan tot dingen komen? Hoe krijg je orde en structuur in je leven? Hoe kom je er toe om dingen af te werken of in handen te nemen?

Of heeft je partner (vermoeden van) ADHD? Leven met ADHD, of iemand die ADHD heeft, zorgt vaak voor uitdagingen die anderen niet tegenkomen. Zoek je naar een manier om hier mee om te gaan?

Ik help jullie graag verder binnen een coachingtraject.

Katrien@balannzplus.be

0492 51 09 61

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x