Balannz +

Coaching

In de praktijk bieden we life coaching en gezinscoaching aan om het gezin/ systeem in zijn geheel te benaderen.

Gezinscoaching

Ouderschap is één van de mooiste geschenken die we onszelf kunnen geven. Opvoeden kan soms één van de moeilijkste dingen zijn die we moeten doen. Iedereen kijkt naar je kind en naar jou als ouder. Alles moet goed lopen, zoniet voelen we ons al snel slecht, worden we aangesproken, worden onze kinderen aangesproken … we zien het even niet meer zitten. We hebben al alles geprobeerd, niets lijkt te werken. Goed nieuws, je staat niet alleen! Je kan terecht bij je gezinscoach.

Als gezinscoach biedt Katrien opvoedingsondersteuning aan en gaat ze samen met u en uw gezin op zoek naar een aanpak die werkt voor iedereen. Ze coacht uw gezin in jullie vragen rond opvoeding of de dingen die moeilijker lopen, zodat jullie nadien weer zelf verder kunnen.

Onze specialist: Katrien Vaes


Life coaching

Soms kom je op een moment in je leven dat je een hand nodig hebt, om van je rond punt af te geraken. Steeds weer dezelfde viscieuze cirkel, waar je moeilijk af geraakt. 

Soms wordt je leven abrupt onderbroken, door bv een overlijden van iemand dierbaar, onverwachte scheiding, ziekte,...

En soms ben je langzaam maar zeker in een burn-out gekomen, zonder dat je de eerste tekenen gewaar bent geworden, of misschien toch wel, maar dat je ze genegeerd hebt.

Op zo momenten in je leven is het fijn om een warme therapeutische hand te kunnen raadplegen. Lucia, onze life-coach gaat zeker graag samen met jou op pad om verdere stappen te zetten, stappen naar iets nieuws, waar je terug energie van krijgt.

Onze specialist: Lucia Bertrand

Personal Training

Een personal trainer is de steun die je helpt om je je beter te doen voelen, vanbinnen en vanbuiten, om gezonder te zijn, meer te bereiken, effectievere doelen te stellen en vol te houden als je obstakels tegenkomt.

Lees meer

Kinesitherapie

Kinesitherapie is een discipline die zodanig gegroeid is, dat wij als therapeut de persoon als één geheel bekijken, en niet onderverdeeld in spieren en botten. We hebben ons verenigd in een team om zo ook met gespecialiseerde ogen te kijken hoe we patiënten zo goed mogelijk kunnen helpen.

Lees meer

Logopedie

Logopedie kan zowel bij kinderen als bij volwassenen hulp bieden bij leer- of schoolproblemen, ontwikkelingsachterstand, maar ook bv na neurologische problemen bij volwassenen of bij spraakproblemen.

Lees meer

Psychologie

Mind-Body connectie kunnen we met de kennis die er nu is, niet langer scheiden. Onze therapeuten helpen zowel kinderen als volwassenen om zich terug goed te voelen met zowel de talenten als de beperkingen die ze hebben.

Lees meer

Voedingsadvies

"Feed your future self!" of met andere woorden: hanteer een voedingspatroon waar je toekomstige zelf je dankbaar voor zal zijn. Dit is het uitgangspunt van onze visie op voeding. We kunnen geen gezondheid nastreven zonder te rekening te houden met datgene waarmee we ons voeden.

Lees meer

Relaxatie therapie

Relaxatie, meditatie, ademhalingsoefeningen, medische hypnose, coaching, cranio- sacraal therapie zijn methodes die we gebruiken om onze veerkracht te verhogen. In het bijzonder bij bv chronische klachten, burnout, hyperventilatie,...

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x