Balannz +

Relaxatie therapie

Relaxatie therapie

Chronische stress komt voor op alle leeftijden. Afhankelijk van je veerkracht belemmert je dit in je ontwikkeling of in je dagdagelijks leven. Relaxatietherapie is erop gericht om een 'Balannz' te zoeken tussen belasting en belastbaarheid. De technieken die gebruikt worden bestaan uit zowel westerse technieken als meditatietechnieken, ademhalingsoefeningen, medische hypnose, cranio- sacraal therapie e.a. ...

Bij burnout, hyperventilatie, chronische pijnen e.a. is relaxatie een basis om lichaam en geest terug te laten samen werken. We werken vanuit een brede achtergrond zodat we steeds een geschikte methode voor iedereen kunnen vinden.

Relaxatietherapie doen we bij zowel kinderen als volwassenen.

Zodra het mogelijk is owv coronamaatregelingen kan je ook relaxatie in groep volgen, gedurende 10 sessies, op een vrijdagavond. Hierin zal er een combinatie gegeven worden van theorie en praktijk. De hartcoherentie zal persoonlijk uitgemeten worden met een biofeedback toestel. De inschrijvingen hiervoor zijn reeds van start gegaan.

De kostprijs hiervoor is 200 euro.

Onze specialist:Ann Neven

Onze specialist: Kelly Mortelmans

relaxatie

relaxatie


Lifestyle Medicine

Op een niet -medicamenteuze manier je slaap -of stressgerelateerde klachten aanpakken...

Lees meer

Vroedkunde

Een vroedvrouw staat je graag bij tijdens je zwangerschap en ook na de bevalling...

Lees meer

Logopedie

Logopedie kan zowel bij kinderen als bij volwassenen hulp bieden bij leer- of schoolproblemen, ontwikkelingsachterstand, maar ook bv na neurologische problemen bij volwassenen of bij spraakproblemen.

Lees meer

Psychologie/ coaching

Mind-Body connectie kunnen we met de kennis die er nu is, niet langer scheiden. Onze therapeuten helpen zowel kinderen als volwassenen om zich terug goed te voelen met zowel de talenten als de beperkingen die ze hebben.

Lees meer

Diëtiste

"Feed your future self!" of met andere woorden: hanteer een voedingspatroon waar je toekomstige zelf je dankbaar voor zal zijn. Dit is het uitgangspunt van onze visie op voeding. We kunnen geen gezondheid nastreven zonder te rekening te houden met datgene waarmee we ons voeden.

Lees meer

Kinesitherapie

Kinesitherapie is een discipline die zodanig gegroeid is, dat wij als therapeut de persoon als één geheel bekijken, en niet onderverdeeld in spieren en botten. We hebben ons verenigd in een team om zo ook met gespecialiseerde ogen te kijken hoe we patiënten zo goed mogelijk kunnen helpen.

Lees meer

Personal Training

Een personal trainer is de steun die je helpt om je je beter te doen voelen, vanbinnen en vanbuiten, om gezonder te zijn, meer te bereiken, effectievere doelen te stellen en vol te houden als je obstakels tegenkomt.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x