Balannz +

Psychologie/ coaching

Mind-Body connectie kunnen we met de kennis die er nu is, niet langer scheiden. Onze therapeuten helpen zowel kinderen als volwassenen om zich terug goed te voelen met zowel de talenten als de beperkingen die ze hebben.

Psychologie voor volwassenen

"Ziek worden"; op welke manier dan ook, heeft vaak ingrijpende gevolgen op ons leven. De gekende gang van zaken raakt verstoord en roept moeilijke vragen op zoals: waarom overkomt mij dit? Waarom juist nu? Wat nu? Ik kan niet meer wat ik vroeger kon. Hoe ga ik om met datgene wat ik kwijt ben? ...

Psychologie betekent bijstand om samen sporen te vinden die terug zin geven, samen een evenwicht creëren zodat er terug rust in je systeem ontstaat. Rust van waaruit je terug verder kan.

Onze specialist: Ann Peeters

                         Charlotte Ponsaerts

psychologie
Psychologie bij kinderen en jongeren

Kinderen hebben op bepaalde momenten nood aan het herontdekken van hun krachten, talenten, eigen identiteit ... 

Samen met hen en hun omgeving op een speelse manier op zoek gaan naar dit nieuwe evenwicht is de passie van onze kinderpsychologen Marit en Chloë.

Onze specialist:Marit Tips

Onze specialist: Chloë Lazard

"Vind een therapeut"

psychologie

Gezinscoaching

Ouderschap is één van de mooiste geschenken die we onszelf kunnen geven. Opvoeden kan soms één van de moeilijkste dingen zijn die we moeten doen. Iedereen kijkt naar je kind en naar jou als ouder. Alles moet goed lopen, zoniet voelen we ons al snel slecht, worden we aangesproken, worden onze kinderen aangesproken … we zien het even niet meer zitten. We hebben al alles geprobeerd, niets lijkt te werken. Goed nieuws, je staat niet alleen! Je kan terecht bij je gezinscoach.

Katrien biedt opvoedingsondersteuning aan en gaat samen met u en uw gezin op zoek naar een aanpak die werkt voor iedereen. Ze coacht uw gezin in jullie vragen rond opvoeding of de dingen die moeilijker lopen, zodat jullie nadien weer zelf verder kunnen.

Onze specialist: Katrien Vaes


Systemisch therapeut

Binnen de systeemtherapie wordt steeds gekeken naar de totale context waarbinnen je functioneert. 

Deze manier van werken is zeker waardevol bij bv kinderen na een echtscheiding, jongeren ten tijde van algehele crisis, maar ook bij burnout en andere...

Onze specialist: Saskia Mertens


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x