Balannz +

Psychologie/ coaching

Mind-Body connectie kunnen we met de kennis die er nu is, niet langer scheiden. Onze therapeuten helpen zowel kinderen als volwassenen om zich terug goed te voelen met zowel de talenten als de beperkingen die ze hebben.

Psychologie voor volwassenen

"Ziek worden"; op welke manier dan ook, heeft vaak ingrijpende gevolgen op ons leven. De gekende gang van zaken raakt verstoord en roept moeilijke vragen op zoals: waarom overkomt mij dit? Waarom juist nu? Wat nu? Ik kan niet meer wat ik vroeger kon. Hoe ga ik om met datgene wat ik kwijt ben? ...

Psychologie betekent bijstand om samen sporen te vinden die terug zin geven, samen een evenwicht creëren zodat er terug rust in je systeem ontstaat. Rust van waaruit je terug verder kan.

Een nieuwe aanmelding doe je best via het inschrijvingsformulier. Dan bekijken we samen welke therapie/ therapeut voor jou het meest aangewezen is:

Onze specialisten

Ann Peeters

Isaline Feyaerts

                       
Psychologie bij kinderen en jongeren

Kinderen hebben op bepaalde momenten nood aan het herontdekken van hun krachten, talenten, eigen identiteit ... 

Samen met hen en hun omgeving op een speelse manier op zoek gaan naar dit nieuwe evenwicht is de passie van onze kinderpsychologe Chloë.

Een nieuwe aanmelding doe je best via het inschrijvingsformulier. Dan bekijken we samen welke therapie/ therapeut voor jou het meest aangewezen is:

Onze specialist: Chloë Lazard
Systemisch therapeut

Binnen de systeemtherapie wordt steeds gekeken naar de totale context waarbinnen je functioneert. 

Deze manier van werken is zeker waardevol bij bv kinderen na een echtscheiding, jongeren ten tijde van algehele crisis, maar ook bij burnout en andere...

Een nieuwe aanmelding doe je best via het inschrijvingsformulier. Dan bekijken we samen welke therapie/ therapeut voor jou het meest aangewezen is:

Onze specialist: Saskia Mertens


Loopbaanbegeleiding

Omwille van een samenwerking met loopbaancentrum ‘Kurago’, is het mogelijk om bij Isaline loopbaanbegeleiding te volgen. Een gelijkaardig traject kan ook gevolgd worden voor studiekeuzebegeleiding.

Een loopbaantraject kan opgestart worden bij verschillende loopbaanvragen waarop u vastloopt, zoals meer balans privé-werk, job matching, meer energie of voldoening krijgen uit je job, omgaan met stress, doorgroeimogelijkheden binnen je job, re-integratie na ziekte, sollicitatietraining, etc. …

Het loopbaantraject volgt een loopbaanmodel dat gebaseerd is op een wetenschappelijk onderbouwd kader. Dit gaat ervanuit dat een job waarin jij je goed voelt, aan 3 belangrijke pijlers moet voldoen. Dit zijn je waarden, je energiegevers en je kwaliteiten. In het loopbaantraject worden deze in kaart gebracht door een combinatie van gesprekken en wetenschappelijke, psychologische testen.

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques: 11,50/sessie

Omwille van de samenwerking met erkend loopbaancentrum (Kurago) kan er voor het loopbaantraject beroep gedaan worden op de VDAB loopbaancheques. Hierdoor kan je voor maar 11,50 per uur 7 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Indien je in aanmerking komt voor loopbaancheques (dat kan je checken via deze link: https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/wie) wordt er een gratis eerste kennismakingsgesprek aangeboden.

Je kan Isaline contacteren voor een eerste en vrijblijvende afspraak via isalinefeyaerts.psycholoog@outlook.com.


Indien je niet in aanmerking komt voor VDAB loopbancheques

Indien je geen recht hebt op loopbaancheques (omdat je werkzoekende bent, nog studeert of geen 7 jaar werkervaring hebt) kan je ook bij ons terecht voor loopbaan- of studiekeuzebegeleiding. Een individueel traject wordt dan aangeboden aan het reguliere tarief van een sessie.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x