Balannz +

Psychologie/ coaching

Mind-Body connectie kunnen we met de kennis die er nu is, niet langer scheiden. Onze therapeuten helpen zowel kinderen als volwassenen om zich terug goed te voelen met zowel de talenten als de beperkingen die ze hebben.

Psychologie voor volwassenen

"Ziek worden"; op welke manier dan ook, heeft vaak ingrijpende gevolgen op ons leven. De gekende gang van zaken raakt verstoord en roept moeilijke vragen op zoals: waarom overkomt mij dit? Waarom juist nu? Wat nu? Ik kan niet meer wat ik vroeger kon. Hoe ga ik om met datgene wat ik kwijt ben? ...

Psychologie betekent bijstand om samen sporen te vinden die terug zin geven, samen een evenwicht creëren zodat er terug rust in je systeem ontstaat. Rust van waaruit je terug verder kan.

Een nieuwe aanmelding doe je best via het inschrijvingsformulier. Dan bekijken we samen welke therapie/ therapeut voor jou het meest aangewezen is:

Onze specialisten

Ann Peeters


                       Systemisch therapeut

Binnen de systeemtherapie wordt steeds gekeken naar de totale context waarbinnen je functioneert. 

Deze manier van werken is zeker waardevol bij bv kinderen na een echtscheiding, jongeren ten tijde van algehele crisis, maar ook bij burnout en andere...

Een nieuwe aanmelding doe je best via het inschrijvingsformulier. Dan bekijken we samen welke therapie/ therapeut voor jou het meest aangewezen is:

Onze specialist: Saskia Mertens

Select Fitness

Uniek concept: spreekt een grote fitness jou niet aan en wens je toch in alle rust en vertrouwen met een correcte begeleiding te werken aan je gezondheid, is onze studio uitermate geschikt.

Lees meer

Logopedie

Logopedie kan zowel bij kinderen als bij volwassenen hulp bieden bij leer- of schoolproblemen, ontwikkelingsachterstand, maar ook bv na neurologische problemen bij volwassenen of bij spraakproblemen.

Lees meer

Massages

We bieden verschillende soorten massages aan, elk met eigen karakteristieken: Sportmassage Cupping Guasha Relaxatie

Lees meer

Health consulting

Combineer mentale en fysieke veerkracht in een traject van health consulting.

Lees meer

Kinesitherapie

Kinesitherapie is een discipline die zodanig gegroeid is, dat wij als therapeut de persoon als één geheel bekijken, en niet onderverdeeld in spieren en botten. We hebben ons verenigd in een team om zo ook met gespecialiseerde ogen te kijken hoe we patiënten zo goed mogelijk kunnen helpen.

Lees meer

Dieetkunde

"Feed your future self!" of met andere woorden: hanteer een voedingspatroon waar je toekomstige zelf je dankbaar voor zal zijn. Dit is het uitgangspunt van onze visie op voeding. We kunnen geen gezondheid nastreven zonder te rekening te houden met datgene waarmee we ons voeden.

Lees meer

Personal Training

Een personal trainer is de steun die je helpt om je je beter te doen voelen, vanbinnen en vanbuiten, om gezonder te zijn, meer te bereiken, effectievere doelen te stellen en vol te houden als je obstakels tegenkomt.

Lees meer

Relaxatie therapie/ Mindfulness

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x