Balannz +

Personal Training

Een personal trainer is de steun die je helpt om je je beter te doen voelen, vanbinnen en vanbuiten, om gezonder te zijn, meer te bereiken, effectievere doelen te stellen en vol te houden als je obstakels tegenkomt.

Personal Training

Personal training kan individueel of in kleine groep. Het kan gaan om gewichtsverlies, cardio- en conditietraining, revalidatie, lifestyle changes ...

We kunnen volledig op maat werken. Je kan zelf ook groepen organiseren om bv samen een bepaald doel te bereiken (bv marathon). Maar je kan ook aansluiten bij de georganiseerde groepslessen. Er wordt steeds een maximum aantal deelnemers toe gelaten omdat we absoluut kwaliteit willen laten primeren.

Afhankelijk van je vraagstelling, je doelen ... wordt er voor jou op maat een traject uitgestippeld. Dit is toegankelijk  voor de echte beginners, als verderzetting van een revalidatie, maar ook voor de doorgewinterde sporters die hun grenzen willen verleggen.

Er worden coachingtechnieken gebruikt om de fysieke uitdagingen vol te houden. Doelen worden samen bepaald, of verlegd...

Onze personal trainer Bridget is een absolute loopspecialiste. Wat begeleiding betreft in het lopen, kan je vanaf 'start to run' beginnen tot ultralopen ( 100 tot 250km). Ze kijkt verder dan enkel het lopen op zich. Zo is preventie een heel belangrijke factor in je loopcarrière, maar tevens andere spieren moeten in evenwicht zijn.

Je kan tevens bij Bridget terecht voor LOOPANALYSE.

Lode helpt je graag verder met je sportieve doelstellingen, van nul af aan tot gevorderde sporter.

Indien je graag meer informatie wenst, vul je best even een inschrijvingsformulier in via onderstaande link:


Onze specialisten: Bridget Brady en Lode Lemmelijn


personal training

personal training


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x