Balannz +

Personal Training

Een personal trainer is de steun die je helpt om je je beter te doen voelen, vanbinnen en vanbuiten, om gezonder te zijn, meer te bereiken, effectievere doelen te stellen en vol te houden als je obstakels tegenkomt.

Personal Training

Personal training kan individueel of in kleine groep. Het kan gaan om gewichtsverlies, cardio- en conditietraining, revalidatie, lifestyle changes ...

We kunnen volledig op maat werken. Je kan zelf ook groepen organiseren om bv samen een bepaald doel te bereiken (bv marathon). Maar je kan ook aansluiten bij de georganiseerde groepslessen. Er wordt steeds een maximum aantal deelnemers toe gelaten omdat we absoluut kwaliteit willen laten primeren.

Afhankelijk van je vraagstelling, je doelen ... wordt er voor jou op maat een traject uitgestippeld. Dit is toegankelijk  voor de echte beginners, als verderzetting van een revalidatie, maar ook voor de doorgewinterde sporters die hun grenzen willen verleggen.

Er worden coachingtechnieken gebruikt om de fysieke uitdagingen vol te houden. Doelen worden samen bepaald, of verlegd...

Onze personal trainer Bridget is een absolute loopspecialiste. Wat begeleiding betreft in het lopen, kan je vanaf 'start to run' beginnen tot ultralopen ( 100 tot 250km). Ze kijkt verder dan enkel het lopen op zich. Zo is preventie een heel belangrijke factor in je loopcarrière, maar tevens andere spieren moeten in evenwicht zijn.

Je kan tevens bij Bridget terecht voor LOOPANALYSE.

Lode helpt je graag verder met je sportieve doelstellingen, van nul af aan tot gevorderde sporter.

Indien je graag meer informatie wenst, vul je best even een inschrijvingsformulier in via onderstaande link:


Onze specialisten: Bridget Brady en Lode Lemmelijn


personal training

personal training


Select Fitness

Uniek concept: spreekt een grote fitness jou niet aan en wens je toch in alle rust en vertrouwen met een correcte begeleiding te werken aan je gezondheid, is onze studio uitermate geschikt.

Lees meer

Logopedie

Logopedie kan zowel bij kinderen als bij volwassenen hulp bieden bij leer- of schoolproblemen, ontwikkelingsachterstand, maar ook bv na neurologische problemen bij volwassenen of bij spraakproblemen.

Lees meer

Massages

We bieden verschillende soorten massages aan, elk met eigen karakteristieken: Sportmassage Cupping Guasha Relaxatie

Lees meer

Health consulting

Combineer mentale en fysieke veerkracht in een traject van health consulting.

Lees meer

Kinesitherapie

Kinesitherapie is een discipline die zodanig gegroeid is, dat wij als therapeut de persoon als één geheel bekijken, en niet onderverdeeld in spieren en botten. We hebben ons verenigd in een team om zo ook met gespecialiseerde ogen te kijken hoe we patiënten zo goed mogelijk kunnen helpen.

Lees meer

Dieetkunde

"Feed your future self!" of met andere woorden: hanteer een voedingspatroon waar je toekomstige zelf je dankbaar voor zal zijn. Dit is het uitgangspunt van onze visie op voeding. We kunnen geen gezondheid nastreven zonder te rekening te houden met datgene waarmee we ons voeden.

Lees meer

Psychologie/ coaching

Mind-Body connectie kunnen we met de kennis die er nu is, niet langer scheiden. Onze therapeuten helpen zowel kinderen als volwassenen om zich terug goed te voelen met zowel de talenten als de beperkingen die ze hebben.

Lees meer

Relaxatie therapie/ Mindfulness

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x