Balannz +

Select Fitness

Uniek concept: spreekt een grote fitness jou niet aan en wens je toch in alle rust en vertrouwen met een correcte begeleiding te werken aan je gezondheid, is onze studio uitermate geschikt.

De grote uitdaging in deze tijden is in de overvloed van prikkels, de eenvoud terug te vinden. 

Veel mensen hebben zin om in alle rust hun eigen pad naar gezondheid te bewandelen, op hun tempo, met weinig overbodige prikkels. Iedereen weet ondertussen wel dat gezondheid een puzzel is van verschillende stukjes, die heel persoonlijk in elkaar passen. Belangrijk hierin is dat jij beslist welk stukje prioritair is, en of je hierin ondersteuning wenst.

We denken hierbij natuurlijk aan voeding, aan rust in hoofd en lijf, aan bewegen,...

Voor al deze puzzelstukjes hebben we de juiste teamleden om je te begeleiden in je traject.

Onze visie is 'empowerment' en dat willen we graag uitdragen met onze select fitness: in een prikkelarme ruimte, met maximum 3  tot 4 personen op een verantwoorde manier werken aan je lichaam.

Wens je graag in een rustige omgeving op jou eigen tempo aan je lichaam te werken, dan hebben we hiervoor 2 modules uitgewerkt:

Module 1

Ben je reeds klant bij een van de kinesitherapeuten of de personal trainer?

Dan kan je voor 35 euro per maand gebruik maken van onze oefenzaal, waar we professionele toestellen ter beschikking stellen. Voorwaarde hierin is, dat er nog steeds op regelmatige basis een consult plaats vindt om je traject persoonlijk te verfijnen. Dit biedt de garantie dat er op een veilige en opbouwende manier gewerkt kan worden.

Bij kinesitherapeutische revalidaties kunnen we zo met hetzelfde aantal beurten, of zelfs minder, jou gedurende langere tijd een hand geven, zodat de prognose beduidend positiever wordt op lange termijn.


Module 2

Ben je nog geen klant?

Dan kan je voor 79 euro per maand gebruik maken van onze oefenzaal. We starten dan met een uitgebreide opstart met onze personal trainer, waarna je zelfstandig aan de slag kan gaan. Elke maand is er 1 consult bij deze trainer inbegrepen in de prijs, zodat we zeker zijn van een professionele begeleiding.

Er zullen maximum 3 a 4 mensen aanwezig zijn in de zaal.

De uren die ter beschikking gesteld worden kunnen online geraadpleegd worden. Hierop inschrijven is wel noodzakelijk, aangezien we met een maximumbezetting werken. 

Er is een kleedkamer en douche ter beschikking.

We zijn trots dit te kunnen aanbieden, en garanderen professionaliteit.

Onze visie is empowerment, en we streven ernaar om zo efficiënt mogelijk te werken, met de bedoeling dat mensen gemotiveerd worden om meer en meer zelfstandig aan de slag te gaan.

Dit unieke concept past helemaal binnen onze visie.

Welkom!


Natuurlijk kan je ook steeds onder begeleiding van een personal trainer deze studio gebruiken.

Kijk hiervoor naar de volgende pagina: 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x