Balannz +

Select Fitness

Uniek concept: spreekt een grote fitness jou niet aan en wens je toch in alle rust en vertrouwen met een correcte begeleiding te werken aan je gezondheid, is onze studio uitermate geschikt.

De grote uitdaging in deze tijden is in de overvloed van prikkels, de eenvoud terug te vinden. 

Veel mensen hebben zin om in alle rust hun eigen pad naar gezondheid te bewandelen, op hun tempo, met weinig overbodige prikkels. Iedereen weet ondertussen wel dat gezondheid een puzzel is van verschillende stukjes, die heel persoonlijk in elkaar passen. Belangrijk hierin is dat jij beslist welk stukje prioritair is, en of je hierin ondersteuning wenst.

We denken hierbij natuurlijk aan voeding, aan rust in hoofd en lijf, aan bewegen,...

Voor al deze puzzelstukjes hebben we de juiste teamleden om je te begeleiden in je traject.

Onze visie is 'empowerment' en dat willen we graag uitdragen met onze select fitness: in een prikkelarme ruimte, met maximum 3  tot 4 personen op een verantwoorde manier werken aan je lichaam.

Wens je graag in een rustige omgeving op jou eigen tempo aan je lichaam te werken, dan hebben we hiervoor 2 modules uitgewerkt:

Module 1

Ben je reeds klant bij een van de kinesitherapeuten of de personal trainer?

Dan kan je voor 35 euro per maand gebruik maken van onze oefenzaal, waar we professionele toestellen ter beschikking stellen. Voorwaarde hierin is, dat er nog steeds op regelmatige basis een consult plaats vindt om je traject persoonlijk te verfijnen. Dit biedt de garantie dat er op een veilige en opbouwende manier gewerkt kan worden.

Bij kinesitherapeutische revalidaties kunnen we zo met hetzelfde aantal beurten, of zelfs minder, jou gedurende langere tijd een hand geven, zodat de prognose beduidend positiever wordt op lange termijn.


Module 2

Ben je nog geen klant?

Dan kan je voor 79 euro per maand gebruik maken van onze oefenzaal. We starten dan met een uitgebreide opstart met onze personal trainer, waarna je zelfstandig aan de slag kan gaan. Elke maand is er 1 consult bij deze trainer inbegrepen in de prijs, zodat we zeker zijn van een professionele begeleiding.

Er zullen maximum 3 a 4 mensen aanwezig zijn in de zaal.

De uren die ter beschikking gesteld worden kunnen online geraadpleegd worden. Hierop inschrijven is wel noodzakelijk, aangezien we met een maximumbezetting werken. 

Er is een kleedkamer en douche ter beschikking.

We zijn trots dit te kunnen aanbieden, en garanderen professionaliteit.

Onze visie is empowerment, en we streven ernaar om zo efficiënt mogelijk te werken, met de bedoeling dat mensen gemotiveerd worden om meer en meer zelfstandig aan de slag te gaan.

Dit unieke concept past helemaal binnen onze visie.

Welkom!


Natuurlijk kan je ook steeds onder begeleiding van een personal trainer deze studio gebruiken.

Kijk hiervoor naar de volgende pagina: 


Logopedie

Logopedie kan zowel bij kinderen als bij volwassenen hulp bieden bij leer- of schoolproblemen, ontwikkelingsachterstand, maar ook bv na neurologische problemen bij volwassenen of bij spraakproblemen.

Lees meer

Massages

We bieden verschillende soorten massages aan, elk met eigen karakteristieken: Sportmassage Cupping Guasha Relaxatie

Lees meer

Health consulting

Combineer mentale en fysieke veerkracht in een traject van health consulting.

Lees meer

Kinesitherapie

Kinesitherapie is een discipline die zodanig gegroeid is, dat wij als therapeut de persoon als één geheel bekijken, en niet onderverdeeld in spieren en botten. We hebben ons verenigd in een team om zo ook met gespecialiseerde ogen te kijken hoe we patiënten zo goed mogelijk kunnen helpen.

Lees meer

Dieetkunde

"Feed your future self!" of met andere woorden: hanteer een voedingspatroon waar je toekomstige zelf je dankbaar voor zal zijn. Dit is het uitgangspunt van onze visie op voeding. We kunnen geen gezondheid nastreven zonder te rekening te houden met datgene waarmee we ons voeden.

Lees meer

Personal Training

Een personal trainer is de steun die je helpt om je je beter te doen voelen, vanbinnen en vanbuiten, om gezonder te zijn, meer te bereiken, effectievere doelen te stellen en vol te houden als je obstakels tegenkomt.

Lees meer

Psychologie/ coaching

Mind-Body connectie kunnen we met de kennis die er nu is, niet langer scheiden. Onze therapeuten helpen zowel kinderen als volwassenen om zich terug goed te voelen met zowel de talenten als de beperkingen die ze hebben.

Lees meer

Relaxatie therapie/ Mindfulness

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x