Balannz +

Dieetkunde

"Feed your future self!" of met andere woorden: hanteer een voedingspatroon waar je toekomstige zelf je dankbaar voor zal zijn. Dit is het uitgangspunt van onze visie op voeding. We kunnen geen gezondheid nastreven zonder te rekening te houden met datgene waarmee we ons voeden.

Diëtiste - Voedingsadvies

Een gezond voedingspatroon heeft een grote invloed op je lichaam en geest. Het is ons doel om je op een spontane manier te helpen om gezonde eetgewoontes te ontwikkelen, die je na de begeleiding zelfstandig kunt voortzetten. Een uitstekende manier om duurzame resultaten te bereiken is te luisteren naar je eigen lichaam. Jouw biologische signalen zijn een betere gids dan eender welke opvolging op basis van maten en getallen. 

De juiste fysiologische kennis over wat voeding met je lichaam doet gecombineerd met een open kijk naar de nieuwe inzichten hieromtrent, garandeert op lange termijn een herstel in je relatie met voeding.

Onze diëtiste stippelt graag met jou een haalbaar traject uit.


We hebben in ons team 2 diësten, die elk hun eigen specialisatie hebben:

Christine Tobback haar passie ligt bij de combinatie voeding en medische issues, zoals fibromyalgie, cvs, vermoeidheidsklachten, hormonale veranderingen, migraine,... Zij zal vanuit een heel andere invalshoek kijken naar wat voor jou gezond is. Misschien ken je Christine reeds van haar boeken, ontdek meer op haar pagina.

Marjolein van Geyt combineert haar opleiding mental coach met dieetkunde. Zij helpt voornamelijk mensen om een gezond eetpatroon te bekomen en hoe jouw hoofd hierin ook mee te krijgen. Intuïef eten lukt als dat buikgevoel en jouw hoofd op dezelfde golflengte functioneren. Ze helpt eveneens graag jongeren in hun zoektocht. Ontdek hier meer.

Indien je reeds in begeleiding bent, communiceer je best steeds rechtstreeks met je diëtiste.

Voor een nieuwe aanmelding, vul je best onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op:
Select Fitness

Uniek concept: spreekt een grote fitness jou niet aan en wens je toch in alle rust en vertrouwen met een correcte begeleiding te werken aan je gezondheid, is onze studio uitermate geschikt.

Lees meer

Logopedie

Logopedie kan zowel bij kinderen als bij volwassenen hulp bieden bij leer- of schoolproblemen, ontwikkelingsachterstand, maar ook bv na neurologische problemen bij volwassenen of bij spraakproblemen.

Lees meer

Massages

We bieden verschillende soorten massages aan, elk met eigen karakteristieken: Sportmassage Cupping Guasha Relaxatie

Lees meer

Health consulting

Combineer mentale en fysieke veerkracht in een traject van health consulting.

Lees meer

Kinesitherapie

Kinesitherapie is een discipline die zodanig gegroeid is, dat wij als therapeut de persoon als één geheel bekijken, en niet onderverdeeld in spieren en botten. We hebben ons verenigd in een team om zo ook met gespecialiseerde ogen te kijken hoe we patiënten zo goed mogelijk kunnen helpen.

Lees meer

Personal Training

Een personal trainer is de steun die je helpt om je je beter te doen voelen, vanbinnen en vanbuiten, om gezonder te zijn, meer te bereiken, effectievere doelen te stellen en vol te houden als je obstakels tegenkomt.

Lees meer

Psychologie/ coaching

Mind-Body connectie kunnen we met de kennis die er nu is, niet langer scheiden. Onze therapeuten helpen zowel kinderen als volwassenen om zich terug goed te voelen met zowel de talenten als de beperkingen die ze hebben.

Lees meer

Relaxatie therapie/ Mindfulness

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x