Balannz +

Dieetkunde

"Feed your future self!" of met andere woorden: hanteer een voedingspatroon waar je toekomstige zelf je dankbaar voor zal zijn. Dit is het uitgangspunt van onze visie op voeding. We kunnen geen gezondheid nastreven zonder te rekening te houden met datgene waarmee we ons voeden.

Diëtiste - Voedingsadvies

Een gezond voedingspatroon heeft een grote invloed op je lichaam en geest. Het is ons doel om je op een spontane manier te helpen om gezonde eetgewoontes te ontwikkelen, die je na de begeleiding zelfstandig kunt voortzetten. Een uitstekende manier om duurzame resultaten te bereiken is te luisteren naar je eigen lichaam. Jouw biologische signalen zijn een betere gids dan eender welke opvolging op basis van maten en getallen. 

De juiste fysiologische kennis over wat voeding met je lichaam doet gecombineerd met een open kijk naar de nieuwe inzichten hieromtrent, garandeert op lange termijn een herstel in je relatie met voeding.

Onze diëtiste stippelt graag met jou een haalbaar traject uit.


We hebben in ons team 2 diësten, die elk hun eigen specialisatie hebben:

Christine Tobback haar passie ligt bij de combinatie voeding en medische issues, zoals fibromyalgie, cvs, vermoeidheidsklachten, hormonale veranderingen, migraine,... Zij zal vanuit een heel andere invalshoek kijken naar wat voor jou gezond is. Misschien ken je Christine reeds van haar boeken, ontdek meer op haar pagina.

Marjolein van Geyt combineert haar opleiding mental coach met dieetkunde. Zij helpt voornamelijk mensen om een gezond eetpatroon te bekomen en hoe jouw hoofd hierin ook mee te krijgen. Intuïef eten lukt als dat buikgevoel en jouw hoofd op dezelfde golflengte functioneren. Ze helpt eveneens graag jongeren in hun zoektocht. Ontdek hier meer.

Indien je reeds in begeleiding bent, communiceer je best steeds rechtstreeks met je diëtiste.

Voor een nieuwe aanmelding, vul je best onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op:
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x