Balannz +

Health consulting

Combineer mentale en fysieke veerkracht in een traject van health consulting.

Zowel (para)medici als ondernemers, alsook leidinggevenden, spelen een cruciale rol bij het initiëren van verandering, zowel binnen henzelf als binnen hun organisaties.

Het cultiveren van persoonlijke veerkracht, zowel op mentaal als fysiek vlak, versterkt een interne kracht die de basis vormt voor mogelijke verandering.

Voor (para)medici wordt er een tweedaags luxe retreat georganiseerd in Elaisa.

Voor leidinggevenden en ondernemers begint er in oktober een traject van zeven maanden. Dit zal voornamelijk digitaal plaatsvinden, waardoor je de vrijheid hebt om zelf te bepalen wanneer je tijd hiervoor vrijmaakt. Wat dit traject uniek maakt, is dat het zich richt op verschillende elementen die allemaal bijdragen aan jouw veerkracht, gezondheid en geluk.

Je kan op deze website alle informatie terugvinden, of je stuurt een mailtje naar annneven@balannzplus.be


Select Fitness

Uniek concept: spreekt een grote fitness jou niet aan en wens je toch in alle rust en vertrouwen met een correcte begeleiding te werken aan je gezondheid, is onze studio uitermate geschikt.

Lees meer

Logopedie

Logopedie kan zowel bij kinderen als bij volwassenen hulp bieden bij leer- of schoolproblemen, ontwikkelingsachterstand, maar ook bv na neurologische problemen bij volwassenen of bij spraakproblemen.

Lees meer

Massages

We bieden verschillende soorten massages aan, elk met eigen karakteristieken: Sportmassage Cupping Guasha Relaxatie

Lees meer

Kinesitherapie

Kinesitherapie is een discipline die zodanig gegroeid is, dat wij als therapeut de persoon als één geheel bekijken, en niet onderverdeeld in spieren en botten. We hebben ons verenigd in een team om zo ook met gespecialiseerde ogen te kijken hoe we patiënten zo goed mogelijk kunnen helpen.

Lees meer

Dieetkunde

"Feed your future self!" of met andere woorden: hanteer een voedingspatroon waar je toekomstige zelf je dankbaar voor zal zijn. Dit is het uitgangspunt van onze visie op voeding. We kunnen geen gezondheid nastreven zonder te rekening te houden met datgene waarmee we ons voeden.

Lees meer

Personal Training

Een personal trainer is de steun die je helpt om je je beter te doen voelen, vanbinnen en vanbuiten, om gezonder te zijn, meer te bereiken, effectievere doelen te stellen en vol te houden als je obstakels tegenkomt.

Lees meer

Psychologie/ coaching

Mind-Body connectie kunnen we met de kennis die er nu is, niet langer scheiden. Onze therapeuten helpen zowel kinderen als volwassenen om zich terug goed te voelen met zowel de talenten als de beperkingen die ze hebben.

Lees meer

Relaxatie therapie/ Mindfulness

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x